Nedan är de föreningar som är anslutna till Esport United.

Publiclir
Publiclir verkar som en portal för ungdomar i Sverige att nätverka och tävla online mot andra likasinnade. Publiclir har också stöttat svensk e-sport sedan starten och hjälpt spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir åker runt på evenemang runt om i Sverige och arrangerar olika former av tävlingar. Publiclir samarbetar även med en rad företag och organisationer som riktar sig mot e-sporten. Att bli medlem på Publiclir är helt gratis och ger dig som medlem en hel del förmåner så som tjänster, tävlingar och turneringar med priser.

Publiclir är ständigt under utveckling och har haft en enorm tillväxt sedan start, idag har vi cirka 20.000 spelare dagligen och över 30.000 registrerade medlemmar. Publiclir är även sedan 2016 Sveriges största ideella spelförening.

logo-side

Overwatch Sverige
Overwatch Sverige är en ideell spelförening startad 2015 och är anslutna till Esport United.
Hos oss kan du som medlem hitta andra medlemmar att spela med, läsa samt diskutera dom senaste nyheterna, spela i våra turneringar/cuper m.m.
Vi ser givetvis att ni ska ha kul med likasinnade människor oavsett kön, ålder och grupp.

Phonenix blue Header
Phoenix Blue
En nyskapad förening med inrikting och focus på streaming och produktion av esport och allt som kretsar kring det.
Föreningen har sitt fäste i Jönköpings skogar och verksamheten händer runt om i landet.

Norrland Esport
Högst upp i sverige i norrlands skogar lever ett gäng grabbar som gärna spela och försöker bilda olika lan och tävlingar.
Med mest focus på counter strike.

StarCitizens
En förening där medlemmarna tillsammans fördjupat sig med att sprida information och skapa nyheter om spelet Star Citizen och allt som kretsar runt omkring det.

Gladheim
En spel förening som finns för alla i södra Sverige. Där de ägnar sig åt datorspelsaktivitet, “meetups” och bygga flygsimulatorer med verkstad placerad i Lund.

Asgard Valhalla
En datorspelsförening som är lokaliserad i Stockholm, förutom spel så har de också ett stort intresse för IT och servrar. Denna förening driver även spel och webservrar.

Bifrost
En förening som ligger i Dreamhack meckat Jönköping. Föreningen har stort intresse för cosplay and crafts, rollspel och självklart datorspelande. De brukar även närvara på Dreamhack tillsammans Esport united i en eller annan form.

Helheim
En spelförening med sitt säte i Norrland.

DH fans syd
En förening för Dreamhack entusiaster runt om hela landet. Denna förening är lokaliserad i södra Sverige och fokuserar mycket på hårdvara, servers och sci-fi/fantasy relaterad media i bok eller tv-serieform.

Midgard
Föreningen har sitt fäste i Västerås och är mycket fokuserade mot krigssimulator och indiespel samt blandade aktiviteter som cosplay, simulatorer och hårdvara.

DH fans HQ
En förening för Dreamhack entusiaster runt om hela landet. Denna förening är lokaliserad i Stockholm.